2011. szeptember 5., hétfő

Dombornyomott esküvői meghívó dobozban, lila szalaggal

Hosszú cím után még hosszabb bejegyzés következik. :) Mivel az eddig készült legösszetettebb munkánkat mutatjuk be, ez érthető is: annyi az apró részlet, hogy kevesebb képpel nem sikerülhetne.

Megrendelőink különleges megoldásokkal álmodták meg a meghívójukat: mindenekelőtt dobozos kivitelt szerettek volna. A dobozos meghívóknak ezen változata itthon még alig ismert, így mi is különösen örültünk ennek a megrendelésnek - a végeredményt a következő képeken mutatjuk be.



A matt, hófehér papírból készült dobozkák tetejét széles, orgonalila selyemszalaggal kötöttük át, így a fedél fölemelésekor nem kell kibontani a masnit. A benne rejlő meghívók szintén matt papírra készültek. Bal oldalukon lila szalag díszíti őket, jobb alsó sarkukban pedig dombornyomott betűk: az ifjú pár monogramja. A "meghívó" felirat fölé szív alakú, gyöngyházfényű Swarovski Elements díszt ragasztottunk.




A meghívó belseje sem szokványos: mindkét oldalán három rétegből áll. Az idézetet és a személyre szóló megszólítást klasszikus, dőlt betűkkel szedtük, a meghívó szövegét pedig egyszerű vonalú, jól olvasható típussal.


A messziről érkező vendégek dobozka helyett gyöngyházfényű, monogrammal díszített borítékban, postán kapták kézhez meghívóikat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése