2012. augusztus 30., csütörtök

Mályva-ezüst, gyöngyös meghívókártya

Szeptemberi esküvőre készítettük ezeket a leheletfinom esküvői meghívókártyákat.


A mályvarózsaszín és ezüstszürke alapszínek, a különleges tipográfia és a visszafogott gyöngyös díszítés több egyeztetés és hosszas tervezés eredménye. Márti és István a letisztult, finom elegancia jegyében szervezik egész esküvőjüket: modern helyszínen, visszafogott díszítéssel - így a meghívónak is ezt a hangulatot kellett tükröznie.


A kártyák ezüstös fényű, hófehér papírra, kétrétegű kialakítással készültek. A kalligrafikus betűtípussal szedett idézetet és a meghívó szövegét három szál ezüstszínű drótra fűzött gyöngysor választja el, amit padlizsánlila, púderrózsaszín és ezüstszínű gyöngyökből készítettünk.


A meghívó hátlapjára indás-virágos grafikát készítettünk, az előlap keretével megegyező mályvarózsaszín árnyalat felhasználásával.


A meghívó mellé egy térképet is terveztünk. Bejelöltük rajta az esküvő helyszíneit,
a láblécben pedig megtalálható a pontos cím és a GPS-koordináták. Az átadáshoz mindkettőt a meghívó papírtípusából készült borítékba tettük.



Márti és István esküvőjére az asztali dekorációhoz is készítettünk papír kiegészítőket, ezeket ebben a bejegyzésben részletesen bemutatjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése