2013. július 9., kedd

Narancs-masnis dobozkák elegáns őszi esküvőre

Zsófia és Gábor vidéki kastélyba szervezett esküvőjéhez keresett őszies, elegáns kiegészítőket. A menyasszony már az esküvő tervezése elején eldöntötte, hogy dobozos meghívót választ, így találtak a mi munkáinkra.

A narancssárga-csokoládébarna színösszeállítás mellett mellett döntöttek, ami tökéletes választás egy természetközeli helyszínen rendezett őszi esküvőhöz. A meghívókat és a dobozokat is hófehér matt papírból készítettük, ami szép kontrasztot alkot a fénylő atlaszszalaggal.



A dobozkák belsejébe került a felülről nyitható, szalaggal díszített meghívó. Kétrétegű oldalai tojáshéjszínű keretet kaptak, a betűket csokoládébarnára színeztük. A meghívó elején és az idézetes belső oldalon is szecessziós stílusú mintát használtunk díszítésre.




A meghívó hátsó borítóját apró monogrammal díszítettük. Ez már szinte védjegyünk,
a menyasszonyok legtöbbször külön rákérdeznek a személyes találkozón, hogy az ő meghívójukon is lesz-e ilyen. :)


Ugyan az ősz még messze van, de reméljük, ezzel a meghívóval is sikerült bizonyítanunk, hogy nem kell feltétlenül ragaszkodni a nyári hangulathoz, ha esküvőt szervezünk. Az őszi színösszeállításokban is rengeteg lehetőség rejlik: telt, gazdag árnyalatokkal dolgozhatunk, amikkel csodás összhatást érhetünk el. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése