2014. május 12., hétfő

Monogramos meghívónk új formában

Sok munkánk épült idén is erre a korábbi, azóta is töretlen népszerűségnek örvendő modellre, ezek közül nem mindegyiket mutatjuk be külön-külön, hiszen sokszor nagyon hasonló a végeredmény a betűtípusokat leszámítva. Ezt, a mai bejegyzésben szereplőt azonban mindenképp meg szerettük volna mutatni nektek, mivel érdekes példája annak, hogy a méretek megváltoztatása mennyit jelent a végeredmény szempontjából.

Az itt szereplő meghívók kivitelezésére kevés időnk volt, az ifjú pár az utolsó pillanatban érkezett ahhoz, hogy a munkát még el tudjuk vállalni. Szerencsére - a méretet leszámítva - teljesen ugyanolyat szerettek volna, mint amit a korábbi bejegyzésben láttak, így picivel könnyebb dolgunk volt a tervezés során. :)

A meghívó alapanyagán és színvilágán nem is változtattunk semmit, a korábbi négyzetes kialakítás helyett viszont nyújtott, LA4-es borítékba illeszkedő méretet választottunk.

Íme a végeredmény, ami szögletes vonalaival és lágy színeivel a menyasszonyok és a vőlegények szívét egyaránt rabul ejti. :)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése