2014. szeptember 5., péntek

Nóri és Gábor hófehér-púder-ezüst esküvője

Ez a munka különösen közel állt a szívemhez, hiszen gimnáziumi barátaim esküvőjéhez készítettük a papírkiegészítőket. :)

Nóri és Gábor esküvői meghívóját és dekorációs kiegészítőit a mérnöki geometria és a finom púderszínek harmóniája jellemzi. A több helyen is megjelenő pöttyözött, ezüstszürke vonalak és a púderrózsaszín, puha atlaszszalagból kötött masnik finom ellentéte tökéletes jelképe a házasság lényegének is, nem utolsósorban pedig nagyon izgalmas összhatást alkot a dekoráció részeként.

A menükártyák lényegre törő, egyszerű kialakításúak: nincs semmi fölösleges részlet, csak a finom színek, a határozott vonalak, a markáns kiskapitális betűtípus és a masni nélkül körbefutó szalagdíszítés. Egyik oldalán az itallap, másik oldalán az étlap, gerincén pedig az asztalszámozás kapott helyet.




Az ültetőkártyák különlegességét az adja, hogy a köszönetajándékokat rejtő dobozkákon kaptak helyet. A dobozka a meghívó és a többi kiegészítő papírtípusából készült, teteje nyitott, így láttatni engedi a belehelyezett apró ajándékot. A dobozt átfogó rózsaszín szalagból kötött masni a névtáblácska mögött helyezkedik el. A dobozkák hátuljára az ifjú pár keresztneveiből szerkesztett logó került.


Az esküvőn svédasztalos tálalással szolgálták fel a vacsorát. A vendégek tájékozódását kis táblák segítették, természetesen a többi kiegészítővel összhangban. :)


Az ültetési rendhez egy vázlatos térképet is készítettünk a lehető legjobb tájékozódás érdekében.


Szerencsére az esküvőn nem csak én fényképeztem, hanem a hivatalos fotósok is. :)
A következőkben az ő képeiket láthatjátok. ODPictures
A dekoráció a Virágbutik munkája.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése