2014. október 7., kedd

Natúr esküvői meghívó rendhagyó betűválasztással

Eszter és Krisztián természetközeli, légies színvilágú esküvőt álmodott meg, így ehhez igazították a kiegészítőik stílusát is.

A mai bejegyzésben a meghívóikat mutatjuk be. Natúr tört fehér kartonból készítettük el, fektetett oltárhajtásos kialakítással és monogramos papírgyűrűvel. Az összhatás egyszerre modern és természetközeli lett, pont, ahogy az ifjú pár ízlése megkívánta. :)


A lágy tört fehér papírhoz finom mályvarózsaszínt és karakteres grafitszürke árnyalatot választottak. A meghívót átfogó papírgyűrűn egyszerű vonalú betűkből alakítottuk ki az ifjú pár monogramját, amit kalligrafikus díszítőmotívummal egészítettünk ki.


A papírgyűrűt lehúzva nyitható ki a meghívó. A belső szövegezéshez a borítón már látott mellé egy kézírott hatású betűtípust választottunk.

A kétféle betűtípus közti látványos különbség, valamint a finom rózsaszín és a mély grafitszürke közötti kontraszt izgalmas összhatást teremtett. Így lesz a rózsaszín alapszínű meghívó egyszerre nőies és férfias is! (A vőlegényeken sokszor érezni a személyes találkozók alkalmával, hogy ódzkodnak a túl finom színektől, de ez a meghívó is remek példája annak, mennyit jelent egy markáns kísérőszín jelenléte.)




A meghívót röviden úgy jellemezhetnénk: izgalmas betűk és színösszeállítás izgalmas formába öntve.  Nagy élmény volt elkészíteni ezt a nem mindennapi meghívót, köszönjük a megbízást az ifjú párnak és esküvőszervezőjüknek, Vágvölgyi Andinak egyaránt. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése