2011. október 22., szombat

Ingyenes sablon tekercses esküvői meghívóhoz

Előző ingyenes sablonunk a visszajelzések alapján nagy sikert aratott, így a 2011-es után a 2012-es szezonra is készítettünk egyet. Ezúttal a házilag könnyen elkészíthető tekercses meghívókhoz terveztünk alapot. Sablonunk három színben elérhető: az olívazöldre, indigókékre és padlizsánlilára esett a választásunk.


Tippek a felhasználáshoz:
A letölthető Word dokumentumban két sablon található. A rájuk illesztett szövegdobozba kell beírni a meghívó szövegét, a grafikai elemek adottak. Alapértelmezésben a sablonban beállítottuk a szöveg színét a díszítés színárnyalatára, de ez tetszés szerint változtatható. A nyomtatást követően a vágójelek mentén körbe kell vágni a sablonokat, majd feltekerve szalaggal átkötni.



Borítékos postázáskor félbehajtva beleillik a szabványos borítékba.
Ha a nyomtató, amivel dolgozunk, nagyobb alsó margót igényel, mint a sablon beállítása szerinti, akkor javasoljuk az alsó sablont kitörölni a dokumentumból, és a felső sablon nyomtatása után a papírt fordítva visszahelyezni és így a fennmaradó területre újra a felső sablont nyomtatni.

Jogi feltételek:
A sablon csak a rajtalévő Esküvőváró jelzéssel együtt használható fel, továbbértékesítése nem engedélyezett! A sablon készítése során felhasznált elemek és betűtípusok, valamint az alkalmazott elrendezés is a szerzők (JlvDesign - Jellyka Nerevan - Esküvőváró Design) tulajdona.

Sok sikert kívánunk hozzá! :) Továbbra is várjuk véleményeiteket, kéréseiteket, ötleteiteket a bejegyzések alatti hozzászólásokban és az info@eskuvovaro.hu címen egyaránt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése