2011. február 21., hétfő

Ingyenes esküvői meghívó sablon

Egy kis segítség azoknak akik valamilyen okból úgy döntenek, nem akarnak költeni a meghívókra! Bár azt nem mondhatjuk így sem, hogy teljesen ingyenes lenne a végeredmény, hiszen a papír és a nyomtatás költsége itt is fennáll... Egyelőre három színben elérhető a sablon, igény szerint ezen még tudunk bővíteni.
(Frissítés: olvasói kérésre bővítettük a színskálát bordóval, a bejegyzés itt olvasható.)


A felhasználás egyszerű: a letölthető Word dokumentumban az előre beállított szövegdobozokban kell átírni a szöveget, majd kinyomtatni, végül a vágójelek mentén kivágni. Az eredmény: laponként két darab meghívókártya és 3 darab ültető.

A felhasználás teljesen szabad - két feltétellel.
Az egyik, hogy az ingyenességért cserébe kérjük, senki ne távolítsa el a meghívókról az eskuvovaro.hu jelzését. A másik, hogy mivel ez egy szabad felhasználású sablon, az elkészített meghívókat senki ne értékesítse tovább.

Letölteni pedig itt tudjátok őket: lila, rózsaszín, narancs, bordó

Frissítés: magunk is meglepődtünk, mennyi találatot kapott ez a bejegyzésünk, mennyien kerestek sablonokat meghívókhoz. Ezért, ha időnk engedi, szeretnénk még ilyesmit tervezni, közzétenni. Ehhez azonban szükségünk lenne a Ti visszajelzéseitekre is! Mennyire voltatok elégedettek ezzel a sablonnal, milyen stílusban látnátok szívesen a következőt, valamint melyek azok a színek, amikből szeretnétek változatokat látni? Válaszaitokat a bejegyzés alatti hozzászólásokként vagy levélben várjuk!

9 megjegyzés:

 1. nagyon szép ez a meghívó és ültetőkártya de nekem bordó-fehér színben kellene és csak az ültetőkártya
  lehetséges ilyet kérni?
  köszönettel

  VálaszTörlés
 2. Kedves Marcsi!

  Eléggé sok a munkánk - szerencsére :) -, de igyekszünk kitenni egy bordó változatot is a napokban.
  A Word fájlt át lehet rendezni akár otthon is, a jelenlegi állapotban is. Tehát ha nincs szükséged a meghívóra, törölheted a dokumentumból, és a helyére kivágás-másolás módszerével tehetsz ültetőkártyákat.

  Pár nap múlva nézz tehát vissza, várhatóan csütörtök-pénteken lesz időnk bővíteni a színskálát.

  Esküvőváró Csapat

  VálaszTörlés
 3. Nagyon jó ez az oldal, bár én nem saját részre keresgélek, hanem a bátyámék bulijához, de örülök neki, h ide tévedtem. Klassz! Csak gratulálni tudok :) Andi

  VálaszTörlés
 4. Kedves Andi!

  Köszönjük a kedves szavakat, és nagyon örülünk, hogy elnyerték a munkáink a tetszésedet! :)

  Esküvőváró Csapat

  VálaszTörlés
 5. Sziasztok!
  Nagyon örülök hogy rátok találtam, egyszerűen gyönyörűek a meghívó és ültetőkártya sablonok.
  Lenne egy kérdésem/kérésem, remélem nem haragszotok meg emiatt.

  Lehetne kérni kékben ugyanilyen sablont? És esetleg pillangót is lehetne rá tenni?

  Segítségeteket előre is köszönöm!!!!!!

  Viki

  VálaszTörlés
 6. Kedves Viki!

  Terveink szerint minden "évadra" kiadunk egy letölthető sablont. Ez a 2011-es évre szólt, a 2012-re szánt modell pedig megtalálható az októberi bejegyzések között. Így legközelebb jövő ősszel-télen várható új sablon, aminél természetesen figyelembe vesszük a bejegyzésekben és levelekben megfogalmazott igényeket - így esett idén a választásunk a tekercses meghívó sablonjára.

  Amennyiben tetszenek munkáink, és szeretnél igényeidre szabott meghívót rendelni, keress meg bizalommal elérhetőségeinken, s mi rövid időn belül elküldjük árajánlatunkat. Lehet, hogy kevesebbe kerülne, mint gondolnád! ;)

  További jó készülődést kívánunk!
  Esküvőváró

  VálaszTörlés
 7. Nagyon szépek a meghívók, de nekem arany színűre lenne szükségem.
  Kérhetek ilyet?
  Előre is köszönöm.

  VálaszTörlés
 8. Kedves "Esküvőváró",

  Nagyon szimpatikus az oldalatok, és nagyon megtetszett a meghívó. Van-e arra lehetőség, hogy zöld színben is elkészítsétek?

  Válaszotokat előre is köszönöm szépen!

  Üdv,
  Egy lelkes vőlegény :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Lelkes Vőlegény!

   Ilyenkor, a szezon elején nagyon sok a munkánk, de ha úgy alakul, hogy lesz időnk bővíteni a színválasztékot, mindenképpen teszünk bele zöldet is. :)

   Esküvőváró Design

   Törlés