Árak, megrendelés

A blogban látható meghívók csak ízelítőül szolgálnak, hiszen saját elképzelésetek alapján elkészítjük személyre szabott, egyedi esküvői meghívóitokat.

Amennyiben referenciáink alapján elnyertük bizalmadat, keress meg elérhetőségeinken!

A pontos ár kiszámolásához szükségünk van a következő adatokra: esküvői meghívó típusa, meghívók száma, papírminőség, tasakos meghívók esetén a nyomtatott oldalak száma, illetve a választott kiegészítők (ültetőkártya, menükártya, asztalszámozás, esküvői értesítő). Természetesen akkor is örömmel rendelkezésre állunk, ha még nem tudjátok pontosan, mit szeretnétek; tapasztalatainkra hagyatkozva a jó tanácsokon túl egy előzetes árbecsléssel is tudunk segíteni az előkészületekben.

Megkereséseteket követően általában 1 héten belül elküldjük árajánlatunkat. Az esküvői szezon csúcsideje számunkra a januártól májusig tartó időszak, ekkorra általában betelik hamar a naptárunk. Amennyiben már korábban, akár október-november-december környékén kinéztetek az oldalunkról egy nektek tetsző darabot, bátran vegyétek fel velünk a kapcsolatot minél hamarabb! Egy tavaszi esküvőre már ekkor is érdemes lehet megrendelni a meghívókat, ráadásul a karácsonyi rokonlátogatások remek lehetőséget kínálnak a kiosztásukra.

Az árajánlatban szereplő árak tartalmazzák az ÁFA-t és minden nyomtatási költséget (azaz nincs külön szerkesztési, nyomtatási stb. díj). A meghívók ára darabonként általában 500-1000 forint között alakul - rendelési darabszámtól, bonyolultságtól és papírminőségtől függően. (Különleges kérések - egyedi stancolás, dombornyomás, aranyozás, felületkezelés, dobozos kialakítás stb. - vagy nagyon alacsony példányszám esetén az ár ennél magasabb lehet.)

Kis segítség az előzetes számoláshoz:
- Egyszerű szerkezetű, ragasztott elemek nélküli meghívók: 350 forinttól
- Ragasztott díszítőelemeket (pl. szalag, strassz stb.) tartalmazó meghívók: 500 forinttól az anyagköltségtől függően
- Több rétegből ragasztással összeállított, díszítőelemeket is tartalmazó modellek: 750 forinttól az anyagköltségtől és bonyolultságtól függően
- Tasakos meghívók: 500 forinttól
- Dobozos és dombornyomott meghívók: az ár erősen függ a példányszámtól, ezért minden esetben külön árajánlat szükséges