2012. június 12., kedd

Rózsaszín-fekete esküvő kiegészítői

Anna és Gábor esküvőjére nemcsak a meghívókat és a leánybúcsús kiegészítőket volt alkalmunk elkészíteni, de ránk bízták az esküvői dekorációt kiegészítő papírtermékek tervezését és legyártását is.

Az elképzelésük az volt, hogy legyen a végeredmény tavasziasan könnyed, elegáns és kicsit pikáns is egyben. A rózsaszín üdesége, a fekete pimaszsága és a Swarovski díszítés csillogása a következő végeredményt adta...

A vendégeket a bejáratnál fogadta az ültetési rend (mintái és színvilága már ismerős lehet Anna és Gábor esküvői meghívójáról), ami a Flora Esszencia csapatának köszönhetően egy elegáns vonalú kovácsoltvas állványon kapott helyet és játékos szalagdíszítést. A terembe lépve ez alapján minden kedves vendég könnyen megtalálhatta a helyét — erre a segítségre vendégsereg közel 100 fős létszáma miatt szükség is volt.



Az asztalokon a csodás virágkelyhek szomszédságába helyeztük el a menükártyákat, a tányérokba a köszönőajándékokat, melléjük pedig az ültetőkártyákat.


A menükártyákat selymesen csillogó, hófehér kartonból készítettük el, tetejére a meghívó fekete csipkemintáját nyomtattuk és élénk rózsaszín szalagot kötöttünk. A csipkeminta finom cirádái közé Swarovski kristályokat rejtettünk.



Az ültetőkártyák hófehér papírból, nyomtatott csipke- és szalagmintával készültek,
a meghívók és menükártyák betűtípusát választottuk hozzájuk.


A köszönőajándéknak szánt cukorkákat apró, selyemfényű papírból készült dobozkákba rejtettük. A hölgyek rózsaszín, az urak pedig fekete szalaggal díszített dobozkát kaptak.



A virágdekorációról részletesebb beszámolót itt olvashat minden kedves érdeklődő, akit ugyanúgy elvarázsolt ez a merész, mégis bájos színösszeállítás, mint minket.

Annának és Gábornak ezúton is nagyon sok boldogságot kívánunk, sikerüljön az életükben minden olyan tökéletesre, mint amilyen az esküvőjük volt! Köszönjük a bizalmat és a lehetőséget, hogy mi valósíthattuk meg álmaikat! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése