2011. szeptember 3., szombat

Vintage esküvői dekoráció

Pár napja mutattunk be egy nosztalgikus, rózsaszín összeállítást meghívókból és ültetőkártyákból. Ma végre sort kerítünk a teljes összeállítás bemutatására!


Az előző bejegyzést követően valószínűleg senkit nem lep meg, hogy a virágdíszek fő eleme is a rózsa. Az asztaldíszek virágai ágacskákból összeállított, rusztikus virágtartókban és nosztalgikus, tükrös ékszerdobozban kaptak helyet, ami egy szokatlan - s így különleges - megoldás.

A gyűrűpárna pamut borítással, szaténszalagokkal és finom, selyemfényű csipkével készült - a szemfülesebbek bizonyára észrevették a hasonlóságot a kollekció csipkés meghívójával. :) Köszönőajándékként rózsaillatú párnácskák kerültek minden tányérra, hogy a vendégek még biztosan sokáig emlékezzenek az esküvő illatára!

A menü- és ültetőkártyákat már bemutattuk korábbi bejegyzésünkben, s itt most az is látszik, hogyan egészítik ki a dekoráció többi elemét.

A virágdíszek ezúttal is a Flora Esszencia virágműhelyben készültek. Blogjuk kapcsolódó bejegyzésében megtalálhatók a koszorúslány és menyasszonyi csokrok - utóbbi igazán rendhagyó formát kapott-, és sok egyéb apró részlet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése