2011. október 25., kedd

Lazacszínű esküvői meghívó díszdobozban

Az október 16-án Vácott rendezett esküvői kiállításra készítettük ezt az összeállítást. Az alapvető irányvonalat a lazacrózsaszín, fehér és ezüst színek, valamint a finoman elegáns stílus adta.


Díszdobozos esküvői meghívó mellett döntöttünk, amit kívülről keleties, lazacszínű motívum, és hozzá illő, finom vonalú betűtípussal szedett "Meghívó" felirat díszít.


A benne található meghívó felülről nyitható formátumú, ezüstösen csillogó papírra készült, és puha szaténszalag díszíti. A doboz alsó eleméhez egy vékonyabb, színben megegyező szalaggal rögzítettük, amelyet kibontva a meghívó a dobozka nélkül is kézbe vehető.


Az ültetőkártyákat ezüstös papírból készítettük, a meghívó elegáns betűtípusával írtuk, és a visszatérő, lazacszínű motívummal díszítettük. A menükártyák selyemfényű papírból, jól olvasható, elegáns betűkkel és lazac szalaggal készültek. Az összeállítást a köszönőajándék-dobozkák teszik teljessé, amiket ezúttal finom tejkaramella cukorkákkal töltöttünk meg.

A terítékről készült fénykép alapján eldönthetitek, sikerült-e megtalálnunk az összhangot a Flora Esszencia Virágműhely alkotásaival. Bízunk benne, hogy látogatóink is meg voltak elégedve kínálatunkkal, hiszen nagy szeretettel és odafigyeléssel készítettünk mindent, mintha csak egy igazi esküvőre szántuk volna őket! :)



A bejegyzés képeit hálásan köszönjük az Örömfotó két lelkes fotósának!

5 megjegyzés:

  1. Engem az undorít a legjobban hogy a meghívóknál nincsenek árak. És amikor árajánlatot kérünk akkor sem tudnak árat mondani.
    Máshol sokkal profibb meghívók vannak ÁRRAL EGYÜTT!

    VálaszTörlés
  2. Kedves Névtelen!

    Mivel meghívóink egyedi igények alapján készített termékek, ezért a darabáruk nagyban függ a példányszámtól. Ezért nem írunk ki árakat: minden eset egyedi a választott papírtól, díszítéstől, nyomdai technikától függően. Ezeket mindig egy személyes találkozó vagy alapos levelezés után tisztázzuk ügyfeleinkkel. Az árajánlathoz szükséges paraméterek "Árak, megrendelés" menüpontunk alatt találhatók.

    Természetesen minden igényt nem tudunk kielégíteni, minden szolgáltatónak megvan a maga saját stílusa. Kívánom Önnek, találja meg azt, akivel szívesen dolgozik együtt!

    Amennyiben bármilyen gondja van cégünkkel vagy az adott árajánlattal kapcsolatban, kérem, keressen meg minket elérhetőségeinken: info@eskuvovaro.hu; 30/393-0603.

    Üdvözlettel: Esküvőváró

    VálaszTörlés
  3. Szeretném megvédeni az Esküvővárót, mert úgy érzem, túlságosan visszafogottan válaszolt egy olyan látogató hozzászólására, aki a saját nevét nem képes felvállalni ilyen helyzetben – nyilván önértékelési gondjai lehetnek. Az sem kizárt, hogy egy elkeseredett versenytárs áll az üzenet mögött, aki nehezen viseli, hogy iskolázatlanságra utaló módszerekkel és eszközökkel elkészített, az internetről – legtöbbször jogtalanul – összelopkodott grafikák és ötletek segítségével elkészített, és saját tervként eladott kontárságait megszégyenítik az itt található munkák, amelyek valóban egyedi tervezésű, minden szempontból igényes termékek.

    Az Esküvőváró azon kevesek közé tartozik a hazai szolgáltatók sorában, akik magas szakmai színvonalat képviselnek, innovatívak, és mindezt saját erőből érik el, nem mások szellemi tulajdonát elbirtokolva. Kizártnak tartom, hogy értelmes kérésre ne adnának pontos árajánlatot. A névtelen hozzászóló szegénységi bizonyítványa, ha nem képes értelmezni az Esküvőváró árképzési módszereit. (Zárójelben jegyzem meg, és csakis a gyengébbek kedvéért: nincs az az épeszű szolgáltató, aki ne adna árajánlatot, ha kérik, ugyanis ebben az esetben nem tudná eladni a portékáját és szép csendben éhen halna.)

    VálaszTörlés
  4. Mi sokat keresgéltünk meghívót párommal, és nagyon nagyon tetszett az Esküvőváró munkája (meg a Flora Esszencia is)! Az árajánlatuk is korrekt volt!!! És részletes!!!
    Viszont egy valamit nem találtunk szimpatikusnak ezen a weboldalon, mégpedig azt hogy a "bemutatkozásban" jóformán szídják a többi meghívós szolgáltatót. Sok a béna meghívó az tény! Sok az olyan emberke aki kitalálja hogy meghívót gyárt (főleg diákok és ráérő babázó anyukák). De: mi sokat nézelődtünk és azért találtunk egy jópár igazán meggyőző meghívóst és láttunk olyan termékeket is amit sehol máshol.
    Az árajánlat kapcsán viszont nem jogos a rágalom mert tényleg korrekten informál mindenkit az esküvőváró.

    VálaszTörlés
  5. Azt hiszem, ehhez is hozzá kell szólnunk. :)

    Mindenekelőtt: szerintünk a meghívós szolgáltatók jó részének munkája profi és kifogástalan - sőt, kedvenceink is vannak közöttük, akiknek munkáját figyelemmel kísérjük, és akiknek szakmai tudását tiszteljük, becsüljük.

    Amiért viszont fontos megrendelőként odafigyelni: a papírmunkáknál a kidolgozáson is nagy a hangsúly a szép grafika mellett! Például igényesen vágni-hajtani egy merevebb papírt házi eszközökkel nem lehet. A bemutatkozóban azért éreztük fontosnak kiemelni a szakszerű kidolgozást, mert fényképeinken nem látszanak jól az élek, hajtások, vágások, így ezek alapján az idelátogatók nem lehetnek biztosak abban, mit is ajánlunk neki pontosan, s mit kapnak a pénzükért. Úgy gondoljuk, azzal, hogy leírtuk, egyfajta garanciát is vállalunk a termékünkért: ha hibát találna ügyfelünk bármelyik munkafolyamatban, hivatkozhat arra, hogy nem ezt ígértük: ott van a honlapunkon, hogy mi az ehhez szükséges eszközökkel rendelkezünk!

    Emelett sajnos láttunk olyan fényképeket is meghívókról, ahol az íves elemek szemmel láthatóan ollóval, kézi vágással készültek, ez pedig elég szomorú helyzet megrendelői szemmel nézve... Nem egy olyan fórumbejegyzéssel találkoztunk, ahol a kétségbeesett menyasszonyok az utolsó pillanatban kerestek nyomdát, mert a kézhez kapott meghívók minősége köszönőviszonyban sem volt a referenciaként megadott képekkel.

    Összességében, ha már annyit elér az a pár - elsőre akár ellenszenves - mondat, hogy a látogató jól megnézi a további meghívókat, és az alapján választja ki bármelyik korrekt szolgáltatót, akkor már megérte! :) Hiszen jó meghívós sok van, akik szakmai szempontból kifogástalanul dolgoznak, közülük már csak azt kell megtalálnia a pároknak, akik stílusban a legközelebb állnak hozzájuk, s az elképzeléseikhez. De ehhez tudniuk kell, mik azok a támpontok, amik alapján kiszűrhetik azokat a szolgáltatókat, akik csak csalódást és bosszúságot okoznának nekik.

    Reméljük, így már másként hatnak azok a bizonyos mondatok, és mindenki észreveszi a kritika mögött a segítő szándékot is. :)

    További jó készülődést, és sok boldogságot a nagy naphoz!
    Esküvőváró

    VálaszTörlés