2012. szeptember 10., hétfő

Sylva és Ata fekete-fehér esküvője

Május óta csúszik ez a bejegyzés, de jobb későn, mint soha: egy ilyen különleges esküvőt egyszerűen nem szabad kihagyni a beszámolóink közül. :)

A színek adottak voltak, hiszen az ifjú pár álma a fekete-fehér esküvő volt, a tervezés alapjául pedig a torta mintája szolgált, hiszen ez volt szinte az első eleme az esküvőnek, amit kiválasztottak, ehhez kellett alkalmazkodnunk. A nosztalgikus autórajzok ötlete szintén Sylva és Ata fejéből pattant ki, ezzel helyettesítettük az asztalszámozást a terítéken és az ültetési renden is.


Minden asztalhoz egy-egy autó tartozott, ami alapján - a többségében autóbolond - vendégsereg könnyedén megtalálhatta a helyét a teremben



A menükártya és az asztalszám egyaránt pausztekercses-mécsestartós kivitelben készült, ami barátságos világítást és szép kontrasztot adott az ünnepi terítéknek.


A tányérok mindegyikén köszönőajándék és arra kötött ültetőkártya kapott helyet, mellettük pedig pausztekercses versike, szalaggal átkötve. Az ültetőkártyák érdekessége a lyukasztott kivitel és a négyzetes forma.

 



Az esküvői dekoráció részeként készítettünk lufiposta-képeslapokat is, valamint címke-alapokat az édességbár-asztalka üvegeire.

A virág- és textildekoráció a Flora Esszencia esküvői dekorációs műhelyben készült, a csodaszép képek pedig a Fénylaborosok gondos munkáját dicsérik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése