2013. február 14., csütörtök

Lángoló szerelem - esküvői meghívók izzó vörösben

Az esküvők világában ritka, de igazán elegáns színösszeállítást választott esküvőjére Andi és Gábor. A pazar vörös szalagok mellé cirádás antracitszínű díszítés került, így kaptuk ezt a klasszikus, de merész végeredményt.A kiindulópont egy korábbi munkánk volt, ezt dolgoztuk át az ifjú pár igényeinek megfelelően.

Az volt a kérésük, hogy a meghívók elférjenek borítékban is az eredeti díszdoboz helyett, így egy keskenyebb szalagot választottunk hozzá. A monogramot keresztnevekre cseréltük, az apró Swarovski-kristályokat pedig egy kb. 4mm átmérőjű, jóval hangsúlyosabb típusra. Ez az egyik kedvenc részletünk ezen a meghívón, a kristály mély, izzó csillogása élettel telivé varázsolja az összképet. :)A belső elrendezésen nem sokat alakítottunk az eredeti változathoz képest, a betűtípusokat és az elrendezést megtartottuk. Apró kiegészítésként az idézetet cirádás motívummal díszítettük, a meghívó hátulján pedig az eredetihez hasonlóan egy monogram kapott helyet.


A meghívókat monogramos hajtókájú, matt, hófehér borítékokba helyeztük. A monogram mellett egy kis minta és egy Swarovski is díszíti a borítékot, így már az átadás pillanatában sejteni lehet a nem mindennapi tartalmat. :)


Andi és Gábor esküvőjére egyéb papír kiegészítőkkel is készülünk, reményeink szerint erről is be tudunk majd képekkel is számolni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése