2013. április 5., péntek

Modern tasakos meghívó ciklámen szalaggal és magyaros mintákkal

Emese és Attila meghívója alapvetően modern és letisztult, de egy apró minta erejéig megjelenik benne a magyaros irány is.

Mély bíborlila alapszínt választottak hozzá, ami a selyemfényű, ezüstösen csillogó papírral igazán elegánsan mutat. Különösen jó minőségű, puha, kétoldalas szalagot sikerült beszereznünk hozzá, ami még teljesebbé teszi az összeállítást. :)
(megj.: Több beszerzési forrásunk is van szalagok terén, és mindenhol más-más meghívóhoz alkalmas típus kapható. Néha sajnos a szerencsén is múlik, sikerül-e a megrendelő elképzeléseit megvalósítanunk...)


A meghívó tasakjának belsejébe virágmotívumokat és idézetet nyomtattunk egy szép vonalú, díszesebb betűtípus felhasználásával, a szöveg színe ezüstösen csillogó sötétszürke árnyalat.


A tasakba két kártya került. Az első - amin a meghívó szövege is olvasható - kétrétegű, alsó rétegén bíborlila szegéllyel nyomtatva. A második kártya egyrétegű, az esküvővel kapcsolatos tudnivalókat nyomtattuk rá. A kétrétegű kártya hátoldalára az ifjú pár nevét nyomtattuk a már ismert virágmintával díszítve.




Emesének és Attilának ezúton is köszönjük a szép megrendelést, az esküvői készülődéshez sok  örömöt kívánunk nekik! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése