2013. június 13., csütörtök

Vidéki romantika - Zsuzsi és Zsolt esküvője

Zsuzsi és Zsolt esküvői meghívóit már láthattátok korábbi bejegyzésünkben. Most az esküvőjükre készített kiegészítőkről mutatunk pár fényképet.

Vendégajándékként virághagymákat adtak, tüllbe csomagolva. Ezekhez terveztünk apró, monogramos kártyákat, amelyeket egyik oldalukon lyukasztottunk. Az ifjú pár szorgos kezei között ilyen külsőt kaptak a kis csomagok. :)


A dekoráció a Flora Esszencia csapatának munkája, a kis antik dobozkát is ők hozták a jókívánság-kártyák elhelyezéséhez. A fedél belsejébe csipkemintás feliratot készítettünk, a meghívó stílusát követve. A dobozkában kaptak helyet azok a kártyák, amiket jókívánságokkal ellátva, csipesszel vagy szalaggal rögzíthettek a vendégek az ott felállított faágakra.



A terem alaprajzának felhasználásával készítettünk névre szóló ültetési rendet. Az ifjú pár több látványterv közül választotta ki ezt a változatot, ahol kis félkörívekkel jeleztük az ülőhelyeket az asztalok rajzai mentén. A krém papírra nyomtatott tablót natúrbarna kemény alapra ragasztottuk, a Flora Esszencia dekoratőrei pedig antikolt keretbe illesztették.


A dekoráció egyik különlegessége a cukorkapult felirata, amit lyukasztva szénabálára kötöttek rózsaszín szalaggal átfűzve. Igazán bájos lett a végeredmény - nem is gondoltuk volna, mikor a kis köröcskéket átadtuk egy borítékban. :)


A dekoráció részleteiért látogassátok meg a Flora Esszencia blogját is, ahol további izgalmas apróságokról láthattok képeket.

A fényképeket az ifjú pár és az Origophoto készítette.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése