2014. szeptember 19., péntek

Szeptember - új szezon :)

Néhány információ következik azok részére, akik a referenciáink alapján úgy döntöttek, hogy tőlünk szeretnék megrendelni esküvői meghívóikat.

A szeptember névlegesen az esküvői szezon elejét is jelenti, hiszen a következő évi esküvőkre való felkészülést már ekkor érdemes megkezdeni. Különösen igaz ez a meghívók megrendelésére, mivel azokat már hónapokkal az esemény előtt át szokás adni a vendégek részére.
Az egyik legnépszerűbb alkalom a meghívók átadására a karácsonyi és újévi ünnepnapok időszaka, hiszen sok ritkán látott családtaggal, baráttal van lehetőség ekkortájt találkozni. Egy tavaszi esküvőre való meghívásra egyébként is ez az időszak a legalkalmasabb, éppen ezért a mi megrendeléseink is megszaporodnak október-november környékén. Ha egyedi, külön a ti részetekre tervezett, kézzel készített esküvői meghívókat szeretnétek az esküvőtökre, nagyjából egy hónappal a tervezett átvétel előtt el kell kezdenetek velünk a közös munkát.

Szeretettel várjuk árajánlatkéréseiteket, megrendeléseiteket, hogy együtt tehessük meg az első lépéseket álomesküvőtök felé! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése