2014. október 23., csütörtök

Ezüst meghívókártyák viaszpecsétes borítékban

A kártyás kialakítás talán a legegyszerűbb, ami egy meghívó esetében szóba jöhet, azonban ez nem jelenti azt, hogy le kéne mondanunk a különleges megjelenésről! Remek példa erre a mai meghívó, ami bővelkedik a különleges megoldásokban, mégis megtartotta egyszerűségét, letisztultságát.

A meghívottakat már a boríték is meglepheti, hiszen nem mindennapi díszítést választott hozzá az ifjú pár: a vőlegény családi címerével elkészített viaszpecsét fogja le a boríték hajtókáját! A címer digitalizálását mi végeztük, ez alapján készíttettük a pecsétnyomót hozzá, s elegáns, klasszikus bordó színű pecsétviaszt választottunk.


A boríték felnyitásával válik láthatóvá a meghívó. Egyoldalas kártya kialakítással készült, angol és magyar nyelven. A meghívó papírja ezüstösen csillogó felületű, így a betűk és a nyomtatott minta is selymes fényt kaptak általa.
A meghívó hátulján jön az igazi különlegesség! :) Az ifjú pár monogramját és az előlapon szereplő egyik mintát elegáns logóvá szerkesztettük, és dombornyomással jelenítettük meg a hátlapon. Gyönyörű, különleges, mégis diszkrét megoldás, nem igaz? :)Ez a meghívó is nagyon jól mutatja, hogy visszafogott színekkel, letisztult vonalú betűtípusokkal és egyszerű formákkal is lehet feltűnőt, különlegeset alkotni, csak ki kell lépni a megszokott megoldások közül, és bátran be kell vállalni valami merészebbet! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése