2015. január 9., péntek

Natúr meghívók rafiával, levendulás mintával

Korábbi natúr meghívónk módosított változatát mutatjuk be a mai bejegyzésben.

A tervezés során elhagytuk az égetett peremeket, helyette modern pöttyözött vonal keretezi a monogramot és a belső szöveget. A vonal színét a levendulás motívumhoz igazítottuk.A ragasztott monogram alá kúsznak be a  papírgyűrűt körbefogó rafiaszálak: minden meghívón három-négy szálat helyeztünk el. Mivel a rafia változatos szélességű, nincs a végén két teljesen egyforma meghívó. :)


Még egy változtatás történt az eredeti változathoz képest: ezúttal közvetlenül a borító belső oldalára nyomtattuk a meghívó szövegét. Így, hogy az égetett papírszéleket elhagytuk, ennek semmiféle technikai akadálya nem volt.A papírtípus megegyezik a korábbival: finom natúrfehér színű, kalapácsprégelt felületű kartonból készítettük, ami elegáns alapot ad a meghívónak.

Az apró változtatásokkal egy sokkal letisztultabb, modernebb meghívót kaptunk, mégis megmaradt a természetessége, egyedisége. A karakteres papírtípusnak köszönhetően a natúr hatás mellett is megmarad az elegancia, ami egy esküvői meghívó egyik alapvető tulajdonsága. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése