2018. február 21., szerda

Szivárványszínű akvarelles meghívók Orsi és Kristóf esküvőjére

Ritkán, de van ilyen is: az esküvő dekorációja nem egy-két főbb szín mentén halad, hanem a szivárvány minden színében pompázik! Izgalmas feladatot adott tehát Orsi és Kristóf meghívója, hiszen az elképzelésük igazán nem volt hagyományos. :)

Az alapötletet az internetet böngészve találták: a meghívó szövegét keretezzék akvarellfoltok. Csakhogy a vízfestékhez általában a légies színeket kapcsoljuk, nem pedig a vibráló, telt árnyalatokat, így nem igazán volt olyan, ami igazán tetszett volna nekik.Mi tehát úgy kezdtük a munkát, hogy festettünk kézzel számtalan kisebb-nagyobb foltot a szivárvány minden színében akvarellpapírra, némi utómunkával pedig a meghívókra varázsoltuk őket. Ügyeltünk arra is, hogy a meghívó két oldala teljesen más keretet kapjon.


A meghívókat finoman texturált felületű, natúrfehér kreatív papírra álmodtuk meg, hogy még jobban érvényesüljön a vízfesték hangulata.


Ez a szezon eddig úgy néz ki, bővelkedik az izgalmas megkeresésekben, és reméljük, ez így is marad! :) Orsinak és Kristófnak köszönjük a bizalmat és sok-sok boldogságot kívánunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése