2018. szeptember 21., péntek

Laura és Tamás ragyogó hófehér meghívói

A szezon egyik álompárja voltak ők számomra, akikkel simán és gördülékenyen ment minden, és csodás végeredmény született a közös munkából. Járt már több kiállításon is azóta a meghívójuk, és a menyasszonyok az elsők között veszik a kezükbe, hiszen légies, elegáns darab, ami egyből megfogja a tekintetet. :)


Az összehajtott meghívót púderszínű szalag fogja át, amire kétrétegű táblácska került a pár névlogójával. A logó visszaköszön a belső oldalakon is, a nevek kacskaringós betűi mellé pedig a lehető legegyszerűbb típust választottuk a szöveg többi részéhez.


Szeretek a papírtípusokkal játszani, így különösen kedves számomra az a megoldás, amit ehhez a meghívóhoz választottunk. A külső borító selymesen csillogó, ragyogó fehér papírból készült, a belső lapok és a borító névlogója viszont matt papírból. Így, bár a teljes meghívó hófehér, mégis elkülönülnek a rétegek egymástól.


Számomra ez a darab egy igazi szerelemmunka volt, sok mindenben szabad kezet kaptam a tervezés során, és csodásan együtt tudtunk dolgozni az ifjú párral, így nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. :)

Ha tetszik a meghívó, és hasonlót képzeltetek el az esküvőtökre, várjuk megkereséseteket az info@eskuvovaro.hu címen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése