2012. május 2., szerda

Madárkás-virágos esküvői meghívó

Alig látszunk ki a munkából, így az utóbbi időben nem volt időnk frissíteni a blogot sem. Most viszont egy különleges meghívóval tértünk vissza - fogadjátok szeretettel! :)

Hajni elképzelése egy olyan meghívó volt, amiben a modern kialakítás és a nosztalgikus romantika találkozik, s mintáiban előrevetíti erdei esküvőjük hangulatát. A madárkákat választotta alapmotívumként az egész esküvő tervezése során, így a meghívón is helyet kellett kapniuk. :)


Talán a meghívó elrendezését volt a legnehezebb feladat kitalálni, többféle alak
és hajtogatás is szóba került, mire döntés született. A papír, a szín- és formavilág kiválasztása már ment, mint a karikacsapás! :) Krémszínű kreatív papírra esett a választás, amire púderes árnyalatokkal nyomtattuk a motívumokat. A szöveget kézzel írt hatású, mégis nagyon jól olvasható, finom vonalú betűkkel szedtük.A meghívóéval azonos papírból, madárkás mintával készítettünk köszönőkártyákat is, melyek az ünnepi terítékekre kerülő apró ajándékokat egészítik ki.


Hajni és Péter esküvői dekorációját kedves partnerünk, a Flora Esszencia készíti, így biztosan mutatunk majd képet az ő munkájukról és az általunk készített további kiegészítőkről is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése