2012. május 2., szerda

Madárkás-virágos esküvői meghívó

Alig látszunk ki a munkából, így az utóbbi időben nem volt időnk frissíteni a blogot sem. Most viszont egy különleges meghívóval tértünk vissza - fogadjátok szeretettel! :)

Hajni elképzelése egy olyan meghívó volt, amiben a modern kialakítás és a nosztalgikus romantika találkozik, s mintáiban előrevetíti erdei esküvőjük hangulatát. A madárkákat választotta alapmotívumként az egész esküvő tervezése során, így a meghívón is helyet kellett kapniuk. :)


Talán a meghívó elrendezését volt a legnehezebb feladat kitalálni, többféle alak
és hajtogatás is szóba került, mire döntés született. A papír, a szín- és formavilág kiválasztása már ment, mint a karikacsapás! :) Krémszínű kreatív papírra esett a választás, amire púderes árnyalatokkal nyomtattuk a motívumokat. A szöveget kézzel írt hatású, mégis nagyon jól olvasható, finom vonalú betűkkel szedtük.



A meghívóéval azonos papírból, madárkás mintával készítettünk köszönőkártyákat is, melyek az ünnepi terítékekre kerülő apró ajándékokat egészítik ki.


Hajni és Péter esküvői dekorációját kedves partnerünk, a Flora Esszencia készíti, így biztosan mutatunk majd képet az ő munkájukról és az általunk készített további kiegészítőkről is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése