2012. május 15., kedd

Rózsaszín meghívó fekete szalaggal

Rendhagyó meghívót készítettünk Anna és Gábor esküvőjére, hiszen az igényeik sem voltak mindennaposak. Egyrészt ragaszkodtak a fekete-rózsaszín színösszeállításhoz, másrészt ötvözni szerették volna a rokokó dekadens hangulatát a mérnöki egyszerűséggel és letisztultsággal. Íme a végeredmény!
Az anyagában cukorkarózsaszín papírt sötétebb árnyalatú rokokó stílusú tapétamintával nyomtuk meg, ez adja a meghívó alapját. A szöveg és az idézet fehér papírra került, Anna és Gábor neve alá pedig egy fekete csipkemintát nyomtattunk — a valódi csipke felhasználását már túlzásnak tartottuk volna, így is elég bujára sikerült az összkép. :) A szövegekhez elegáns rajzolatú, de jól olvasható betűtípust választottunk.
A meghívót fekete szaténszalaggal kötöttük át, amit a hajtókán egy ragasztott monogram mögé bújtattunk, majd emellett kötöttünk masnit belőle.
A meghívó stílusában készítettük el Anna lánybúcsújának kiegészítőit is, valamint már folyamatban van a menükártyák, ültetőkártyák és köszönőajándékok tervezése, amik a Flora Esszencia virágdekorációi mellé kerülnek az ünnepi asztalokra. A későbbiekben külön bejegyzésekben számolunk be e rendhagyó színösszeállítású esküvő minden részletéről.

1 megjegyzés:

  1. Köszönjük a meghívókat és menükártyákat, ültetőkártyákat és köszönőajándékokat.
    Mindenkinek tetszett!!
    Várjuk a külön bejegyzést :))

    Gábor

    VálaszTörlés