2012. július 6., péntek

Dobozos meghívó borostyánnal

Dóra családias, szűk körű esküvőre készíttette velünk ezeket a barátságos hangulatú, meleg színösszeállítású meghívókat. Interneten talált képeket hozott nekünk, amiből kiindulhattunk a tervezés során, a végeredmény mégis egyedi lett.


A meghívót rejtő doboz tojáshéjszínű, finom textúrájú papírból készült, amit homokszínű, sötétbarnával nyomtatott papírszalaggal fogtunk át. A szalagra borostyánmotívum és a meghívottak neve került.A doboz egyszerű vonalú, kártya formátumú meghívót rejt. Kétrétegű kialakítással készítettük őket, anyagukban színes papírokból. A homokszínű rétegre nyomtattuk a meghívó szövegét jól olvasható, elegáns, mégis picit rusztikus betűkkel.Néhány doboz egy kisebb kártyát is tartalmazott, a legszűkebb családi körnek szóló vacsorameghívással.


Nagyon szép és izgalmas munka volt elkészíteni ezeket a meghívókat, ritkán van alkalmunk ilyen telt, barátságos színösszeállítással dolgozni. Ezek a színek jól visszaadják egy meleg nyári nap hangulatát, de őszi esküvőre szóló meghívóként is megállnák a helyüket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése