2012. július 26., csütörtök

Erdei esküvő madárkákkal

Egy korábbi bejegyzésben bemutatott meghívóhoz kapcsolódó esküvő képei következnek. Szívet melengető színek, romantikus környezet és finom virágdíszek között kaptak helyet menükártyáink és köszönőajándék-címkéink.

Az esküvőt követő mulatságot egy erdei vadászház udvarán felállított sátorban rendezte meg Hajni és Péter. A díszítés alapját a légies színek, a madárkás téma és a lampionok adták, így az ifjú pár gondolkodás nélkül a mécsest rejtő pauszhengeres menükártyák mellett döntött, melyek apró lámpásokként világítják meg az ünnepi terítéket. A papírhengerekre fűszálas-madárkás grafikát, étel- és itallapot, valamint asztalszámokat nyomtattunk.


A dekorációt remekül egészítette ki a menyasszony saját készítésű köszönőajándéka: tüllbe csomagolt apró levendula-batyuk. A csomagocskákat a madárkás köszönőkártyákkal egészítette ki, amiket szalaggal erősített a helyükre.



A madárkás-fűszálas grafika felhasználásával nemcsak menükártyát, hanem ültetési táblát is készítettünk. Pasztelles árnyalatait kiemeli a csodaszép bokréta, ami a Flora Esszencia dekoratőreinek jóvoltából került rá.


Az ültetési rend a vendégek névsora mellett a helyszín alaprajzát is tartalmazza, ezzel is megkönnyítve a gyors tájékozódást.

A gyönyörű fényképeket ezúton is köszönöm a gondos menyasszonynak: mindig öröm számunkra a helyszínen készült képeken bemutatni munkánkat.

A teljes dekorációt és a menyasszony csokrát a Flora Esszencia virágműhely blogjában csodálhatja meg minden kedves érdeklődő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése