2012. augusztus 17., péntek

Krém-fekete csipkés kiegészítők

Nyár közepén mutattuk be azokat a franciásan merész, krémszínű-fekete csipkés meghívókártyákat, amikhez később bájos kiegészítőket is készítettünk.

A menükártyákat álló háromszög formátumban, a meghívó szöveges oldalának papírtípusából készítettük. Ez a papír ugyan hófehér, de selymesen aranyló fénnyel csillog - így különlegesen szépen mutatnak rajta az óarany betűk, minták. A menükártyák két oldalára folytatólagosan került az étlap, a fogásokhoz egyesével megadott borkínálattal kiegészítve. A kártyák tetejét ujjnyi széles krémszínű csipkével és fekete szaténszalagból kötött masnival fogtuk össze.


A köszönetajándékok elhelyezésére apró dobozkákat rendelt tőlünk a menyasszony, melyekbe később macaronok kerültek.



A dobozkák krémszínű selyemfényű kartonból készültek, csipkével díszítettük őket, és - későbbi tartalmukra való tekintettel - fekete selyempapírral béleltük ki a belsejüket. Nem készítettünk hozzájuk tetőt, ehelyett fekete szalaggal kötöttük át őket, amikre az apró ültetőkártyákat is kötöttük.

Különleges, karakteres színösszeállításban, finom csipkével és szalagokkal dolgozni, egyedi dobozkát tervezni... hát kell ennél több a tervezői léleknek? :) Köszönjük a bizalmat és a lehetőséget, és ezúton is sok boldogságot kívánunk az ifjú házasoknak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése