2012. augusztus 21., kedd

Krémszínű-arany esküvői meghívó

Egyedi hajtással és vágással tettük különlegessé ezt az egyébként klasszikus vonalú, elegáns esküvői meghívót. Arany-krémszínű színösszeállításban készült, ami nem véletlenül örök kedvenc az esküvők világában: ünnepélyes, de mégis visszafogott.


A meghívót összehajtott állapotában a masniba kötött krémszínű szalag tartja össze, amit a hátsó borítólaphoz rögzítettünk. A hajtás adja a meghívó különlegességét: átfedéses oltárhajtással készült, ráadásul a két oldal a vágásnak köszönhetősen láttatni enged egy-egy kis darabot a meghívó belsejéből is. Ezzel a lehetőséggel élve oldottunk meg az ifjú pár nevének megjelenítését kívül és belül egyaránt, ami játékosabbá teszi az összhatást.


A külső borítóra egy - a szalaggal megegyező színű - meghívó felirat is került, amit lágy indamintával egészítettünk ki.


A meghívó belsejét aranyfényű papírból alakítottuk ki, erre került a szöveg és az esküvő adatai. A két kihajtható fedlap belső oldalára egy-egy idézetet nyomtattunk.


A hajtásnak köszönhetően egy igazán izgalmas és elegáns végeredmény született, az ifjú párral közös tervezgetés és ötletelés szokás szerint meghozta eredményét. :) Zsuzsanna és István esküvőjére már készülnek a további kiegészítők, a későbbiekben ezek bemutatására is sort kerítünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése