2012. október 16., kedd

Készülünk a 2013-as évadra - fekete fehér összeállítás

Több kedves partnerünkkel együtt kollekciót alkottunk a 2013-as esküvői szezonra. Az örök eleganciát sugárzó fekete-fehér színösszeállítás mellett döntöttünk, ami egy merész, karakteres és stílusos választás lehet egy esküvőre.

A geometrikus formák és a színösszeállítás szigorúságát lágy csipkeminták, játékos masnik és puha virágkelyhek lágyították, így kaptuk ezt a különleges összhatást, amely a modern formák mellett képviseli a klasszikus eleganciát is.

Az esküvői meghívót selyemfényű papírból, kétrétegű kialakítással készítettük. Az első képen látható gyűrűpárnához hasonló patchwork-stílusú grafikát terveztünk hozzá, a díszítéshez fekete szaténszalagból kötöttünk rá masnit. Hófehér papírdobozkába helyeztük, amit a meghívó mintáival, fekete szalaggal és Swarovski Elements díszítéssel láttunk el. A kristálytiszta csillogás, a hófehér papír és a fekete szalag kontrasztja tökéletesen kiegészítette a lágy szaténok és csipkék felhasználásával készült gyűrűpárnát, a fotózáshoz pedig remek alapot adott a fekete-fehér csíkozású, gyémántberakásos platinagyűrűknek.

A végeredmény természetesen csapatmunka eredménye. :) A gyűrűpárnák az Amarnam kollekciójából a virágdíszítés a Magdaléna Virágműhelyből került ki, a gyűrűket pedig a Farkas Ékszer biztosította. A fényképeket Horváth Gábor készítette.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése