2012. október 1., hétfő

Lila-magenta esküvői kiegészítők

Szabina és Ricsi elegáns tasakos esküvői meghívóihoz készültek a következő asztali dekorkiegészítők. A színvilág továbbra is a ciklámenlila, magenta és egyéb lilás árnyalatokból állt össze, a dekorációt pedig a letisztult, modern elegancia jellemezte.
A kiegészítők tervezésénél - a meghívók mellett - ezt kellett figyelembe vennünk.

Az ültetőrendet rendhagyó módon asztalonkénti kártyák formájában oldottuk meg, amelyeket a dekoratőr a helyszínen szalagokkal-indákkal díszített táblára erősített.
Az ültetési rend kártyáin visszatérő elem a meghívó indamintája és a karakteres színárnyalat.



Az ültetőkártyákat csúcsára állított négyzet formára terveztük, egyik csücskén lyukasztott kivitellel. A kártyákra csak keresztneveket írtunk, alájuk pedig indamintát helyeztünk el. Az ültetőkártyákat vékony szalaggal erősítették a szalvétagyűrűkre.


A menükártyákat háromszög alapú hasáb formában, szalaggal összefogottan alakítottuk ki, egyik oldalára az ételek, másikra pedig az italok kerültek. A gerincre az ifjú házasok monogramját és indamintát nyomtattunk. Anyaga - a többi kiegészítőhöz és a meghívóhoz hasonlóan - selyemfényű hófehér karton.




Az asztalszámokat a virágkelyhekből kilógatva helyezték el az asztalon, kialakításuk és anyaguk az ültetőkártyákéval megegyező.



Ezúton is köszönjük a képeket az ifjú párnak, sok boldogságot kívánunk közös életükhöz! A csodaszép fotók Kiss Gergely munkái.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése