2012. november 10., szombat

Klasszikus esküvői meghívó óarany szalaggal

Hagyományosan elegáns vonalú, visszafogott díszítésű esküvői meghívóról hoztunk ma képeket. Egyszerű szerkezetével, letisztult díszítésével igyekszik meghódítani e stílus kedvelőinek szívét. :)


Fekvő elrendezésű, méretét úgy választottuk meg, hogy francia borítékba helyezhető legyen. Kihajtható, a gerince mellett egyszerűen megkötött nyersarany színű masni díszíti. A borítón látható felirathoz és a díszítőelemekhez is ezt az árnyalatot választottuk a harmónia érdekében.


A meghívó anyaga selyemfényű papír, azonos anyagból készült boríték is választható hozzá. Megrendelésre tetszőleges színű szalaggal és betűkkel is kérhető, így alakítva az apró részleteket az esküvő színvilágához. :)

Hamarosan bemutatjuk a hozzá készített kiegészítőket, amelyekkel az esküvői terítéket tehetjük egyedibbé és ünnepélyesebbé.

4 megjegyzés:

 1. Unalmas. Már nem azért de ennél ezerszer jobbak vannak máshol.

  VálaszTörlés
 2. Kedves Névtelen!

  Szabad a lehetősége bármelyik szolgáltatót választania! :)

  Köszönjük, hogy annak ellenére, hogy ennyire nem nyerte el kínálatunk a tetszését, vette a fáradságot blogunk áttanulmányozására és a véleménynyilvánításra, ezzel is segítve további munkánkat.

  Sok boldogságot kívánunk esküvője szervezéséhez!

  Esküvőváró

  VálaszTörlés
 3. Szerintem pedig csodálatos ez a meghívó, a maga egyszerűségével és eleganciájával!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönjük a kedves szavakat! :) Szeretettel ajánljuk a hozzá készült kiegészítőket is, amiket itt találsz meg: http://eskuvovaro.blogspot.hu/2012/11/aranyszinu-eskuvoi-kiegeszitok.html

   Esküvőváró

   Törlés