2012. november 10., szombat

Klasszikus esküvői meghívó óarany szalaggal

Hagyományosan elegáns vonalú, visszafogott díszítésű esküvői meghívóról hoztunk ma képeket. Egyszerű szerkezetével, letisztult díszítésével igyekszik meghódítani e stílus kedvelőinek szívét. :)


Fekvő elrendezésű, méretét úgy választottuk meg, hogy francia borítékba helyezhető legyen. Kihajtható, a gerince mellett egyszerűen megkötött nyersarany színű masni díszíti. A borítón látható felirathoz és a díszítőelemekhez is ezt az árnyalatot választottuk a harmónia érdekében.


A meghívó anyaga selyemfényű papír, azonos anyagból készült boríték is választható hozzá. Megrendelésre tetszőleges színű szalaggal és betűkkel is kérhető, így alakítva az apró részleteket az esküvő színvilágához. :)

Hamarosan bemutatjuk a hozzá készített kiegészítőket, amelyekkel az esküvői terítéket tehetjük egyedibbé és ünnepélyesebbé.

4 megjegyzés:

  1. Unalmas. Már nem azért de ennél ezerszer jobbak vannak máshol.

    VálaszTörlés
  2. Kedves Névtelen!

    Szabad a lehetősége bármelyik szolgáltatót választania! :)

    Köszönjük, hogy annak ellenére, hogy ennyire nem nyerte el kínálatunk a tetszését, vette a fáradságot blogunk áttanulmányozására és a véleménynyilvánításra, ezzel is segítve további munkánkat.

    Sok boldogságot kívánunk esküvője szervezéséhez!

    Esküvőváró

    VálaszTörlés
  3. Szerintem pedig csodálatos ez a meghívó, a maga egyszerűségével és eleganciájával!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük a kedves szavakat! :) Szeretettel ajánljuk a hozzá készült kiegészítőket is, amiket itt találsz meg: http://eskuvovaro.blogspot.hu/2012/11/aranyszinu-eskuvoi-kiegeszitok.html

      Esküvőváró

      Törlés