2013. szeptember 3., kedd

Krémszínű monogramos meghívók sok-sok kiegészítéssel

A 2013-as szezon egyik legnépszerűbb modellje lett nálunk ez a papírszalaggal átfogott, oltárhajtású modell. Letisztult formájú, így sokak ízlését elnyerte, ráadásul a kialakítást megtartva többféle színben és papírból el lehet készíteni.

Noémi és Zsombor megtartották a zsinórmintás díszítést és az aranybarna színvilágot is, a meghívóhoz azonban több kiegészítést is rendeltek. Mivel esküvőjüket az országhatártól több száz kilométerre tartották, sok-sok tudnivalóval is segítették a vendégek odajutását és szállásfoglalását. Meghívójukat magyar, angol és román nyelven készítettük el.


A rengeteg adat elhelyezésére nem lett volna mód a meghívóban, ezért más megoldást választottunk. Az esküvőt megelőző napon rendezett családi ebéd meghívóját kis kártyákra nyomtattuk, amikre az ifjú pár saját kézzel írta a meghívottak nevét.


A messziről érkezett vendégeknek pedig a meghívó mögé csúsztattak a borítékba egy nagyobb terjedelmű tájékoztatót. A meghívó papírtípusára nyomtattuk és leporelló formára hajtogattuk őket, helyet kapott rajta minden fontos adat: az esküvő helyszínei, megközelítése, tanácsok az utazáshoz, valamint pár ötlet a szállásfoglalás megkönnyítésére.


Noémi és Zsombor esküvőjére számos kiegészítőt is készítettünk, amiket természetesen itt is bemutatunk, amint kapunk róluk képeket. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése