2013. szeptember 18., szerda

Modern tasakos meghívók krémszínű szalaggal

Ahol a női ízlésvilág és a mérnök vőlegény elképzelései találkoznak: Éva és Csaba esküvői meghívói. Puha, selymes szalagból kötött masni és geometrikus minták adják a mai bejegyzés meghívóinak egyedi  hangulatát.

Meghívós tasakjainkat láthattátok már nagyon sok köntösben, a magyarostól kezdve a romantikusig, most egy modern feldolgozás következik.

Ifjú párunk igényeihez igazodva aranyló fényű papírból készíttettük el a tasakokat, hogy a rá nyomtatott barna betűknek bronzos csillogást kölcsönözzön. A tasak belsejébe pöttyözött vonalból álló téglalapot és az ifjú pár nevét nyomtattuk, krémszínű szalaggal kötöttük át őket.


A tasak belsejében egy kétrétegű kártya található. Az alsó réteg krémszínű felülete adja a meghívó keretét is. A felső rétegen olvasható a meghívó szövege, kis kapitális betűtípussal szedve. A meghívó díszítését csupán a pontozott vonallal végzett kiemelés és a betűk méretének kontrasztja adja.


Reméljük, nektek is tetszik a végeredmény, és a továbbiakban lesz még lehetőségünk ehhez hasonló, modernebb vonalú meghívókat készíteni. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése