2013. november 21., csütörtök

Mályva masnis meghívók romantikus hangulatban

A 2013-as szezon egyik legnépszerűbb modellje nálunk egyértelműen ez a szalagos-kristályos díszítésű meghívó volt. Nem véletlenül, hiszen a szalag színe szabadon választható, és a díszítőelemek módosításával többféle stílusú esküvő kiegészítőjévé is válhat. Ma Kitti és Ákos meghívóit mutatjuk be, akik ezüstösen csillogó selyemfényű papírt és mályvaszínű díszítést választottak hozzá, hogy illeszkedjen romantikus esküvőjük hangulatához.


A meghívó elejére cirádás betűkkel írtuk az ifjú pár nevét, alatta mályvaszínű Swarovski Elements és nyomtatott díszítés található. Az előlapon puha atlaszszalagból kötött masni erősíti a meghívó romantikus karakterét.


A pár által kiválasztott szalaghoz mindig különös gondossággal keressük meg a színben legközelebb álló Swarovski árnyalatot. Ehhez a meghívóhoz így sikerült az összeállítás:


A meghívók belsejében  keretes, rátétes elrendezéssel helyeztük el a szöveget. A kétrétegű kialakításnak köszönhetően a meghívók lapjai merevek, jó tartásúak, így minőségi érzetet biztosítanak.


Kitti és Ákos közös életéhez ezúton is nagyon sok boldogságot kívánunk, és köszönjük, hogy bizalommal fordultak hozzánk. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése