2013. november 12., kedd

Meghívókártyák tasakban, masnival átkötve

Tünde és András klasszikus hangulatú esküvőjére készítettük ezeket a tasakba csúsztatható meghívókártyákat. A kontrasztos színösszeállítás ellenére a meghívók nem lettek harsányak, s a klasszikus minták is finoman összesimulnak a modern formával.

A bazsarózsa élénk rózsaszínje és a mély étcsokoládé árnyalat nagyon óvatos bánásmódot igényel, hiszen mindkét szín erőteljes, egyedül is meghatározná egy meghívó karakterét. Óvatosan választottuk meg tehát az arányokat, a finomabb hatás érdekében selyemfényű papírból terveztük meg a meghívókat.


A merev, kártya jellegű alapot zsebbel egészítettük ki, ebbe helyeztük a meghívó szövegét tartalmazó kártyákat is. A zseb és a kártya egyaránt hófehér, selyemfényű papírból készült. A zsebet szecessziós hangulatú mintákkal díszítettük a masni két oldalán, a szalag színével megegyező árnyalatban.

Az elrendezésnek köszönhetően a kártyából épp akkora rész látható a tasakba helyezve, hogy a meghívóra választott idézet látható legyen.


A tasak belső felületét finom, tapétára emlékeztető minta díszíti, halvány, homokszínű nyomással, amely igazodik a csokibarna hátlap színéhez. A meghívó szövegezéséhez jól olvasható, elegáns vonalú betűkre esett a választás.


Ezúton is sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak, és köszönjük nekik a munkánkba vetett bizalmukat. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése