2014. január 13., hétfő

Indamintás meghívó lazacszínben, hajtott masnival

Petra és Péter meghívójával már nagyon régóta tartozunk, hiszen esküvőjük még tavaly augusztusban volt. Az év eleje és a szezonkezdés remek alkalom, hogy behozzuk az ilyen jellegű lemaradásainkat is, így fogadjátok szeretettel a mai nap bejegyzését! :)

Petra és Péter különleges színösszeállításban  képzelte el esküvőjét: lazacrózsaszín dekorációt álmodtak meg, egy csipetnyi ezüsttel fűszerezve. Elegáns, de fiatalos stílusban gondolkodtak, így ötvöztük a meghívó borítóján a lendületes indamintát a klasszikus hajtott masnival, a kézzel írt hatású betűket a nyomtatott & karakterrel.


A borítón szereplő indamintával díszítettük a meghívó belsejét és a mellékelt kis tájékoztatókártyát is. Az egész összeállítást végigkíséri a két színárnyalat és a két betűtípus finom harmóniája. A meghívó minden eleme - beleértve a hozzá rendelt borítékokat is - selyemfényű, ezüstösen csillogó papírból készült.


A meghívó belső elrendezése hármas tagolású: a felülre nyitható részen kapott helyet egy romantikus versrészlet, a középső részen a meghívó szövege, az alulra lehajthatón pedig az ifjú pár elérhetőségei és a részvételre vonatkozó visszajelzések kért időpontja.


Mivel az ifjú pár volt olyan kedves, és rengeteg fényképet is küldött nekünk az esküvő helyszínéről és a kész dekorációról, hamarosan ezek bemutatásával is jelentkezünk. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése