2014. január 20., hétfő

Lazacrózsaszín esküvő: beszámoló képekkel

Petra igazán gondos ifjú feleség lévén gyönyörű képeket küldött nekünk az esküvő helyszínéről is. :) Különösen nagy öröm számunkra, mikor ilyen fényképeket is bemutathatunk, hiszen így látszik igazán, hogyan mutatnak a termékeink a végső környezetükben, az esküvői dekoráció és az ünnepi teríték társaságában.

Petra és Péter esküvőjére menükártyákat, ültetőkártyákat és ültetési rendet készítettünk. A dekoráció a Flora Esszencia csapatának alkotása, ahogy a köszönőajándékok is, amelyekre az esküvői meghívóra tervezett névlogónk került. A csodás fényképeket az mbphoto.hu csapata készítette, ezúton is köszönjük nekik, hogy itt is bemutathattuk őket! :)

A vendégeket ültetési rend várta, amin a névsor mellett egy vázlatos térkép is helyet kapott a könnyebb tájékozódás érdekében. (A keretet a dekoratőr-csapat biztosította hozzá.)


Az ültetőkártyákra és a menükártyákra hasonló kialakítású masnis díszítés került, mint az esküvői meghívókra. A menükártyák egyik oldalán az étel-, másik oldalán az italkínálat kapott helyet. A dekorációk minden elemét ezüstös fényű papírból készítettük, a masnikat aprólékos kézi munkával helyeztük el rajtuk.
És végül egy nagyon  hangulatos kép, amin - bár kevésbé látszik az általunk készített menükártya - átérezhető az esküvő helyszínének varázslatos atmoszférája a virágok, mécsesek és a megvilágítás összhangjában. :)


Petra és Péter közös életéhez ezúton is nagyon sok boldogságot kívánunk és még egyszer köszönjük a csodás képeket! :)

2 megjegyzés:

 1. Vártam már ezeket a bejegyzéseket!! :) Nagyon jók lettek a beszámolók, illetve minden, amit nekünk csináltatok! Még egyszer köszönjük!

  Petra

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Öröm volt veletek dolgozni, és persze nagyon szerettük a végeredményt is. :) A sok képet pedig tényleg nagyon köszönjük, mert így látszik csak igazán, milyenre érik be egy szolgáltatói csapat munkájának gyümölcse. :)
   Nagyon sok boldogságot kívánunk nektek!

   Dóri
   Esküvőváró

   Törlés