2014. április 3., csütörtök

Esküvő pálmafák alatt

Egy kedves ifjú pár tavasszal azzal keresett meg minket, hogy a kubai tengerparti esküvőjük utáni itthoni családi ünneplésre készítsük el meghívóikat. A személyes találkozót követően lassan, több látványterv és színváltozat után végre kikristályosodott a végeredmény, amivel a menyasszony és a vőlegény egyaránt elégedett volt. :)

Mivel az esküvői szertartást külföldön, kettesben tartották, nem hagyományos esküvői meghívóra volt szükségük. Házasságkötésüket itthon egy családi ebéddel és egy baráti körben tartott bisztróvacsorás mulatsággal ünnepelték meg, a meghívókat is erre a két eseményre készítettük.

A biztos pont a pálmafák, a tengerpartra utaló hullámok és egy kis romantikus gazebo megjelenítése volt.  Hogy picit bemutassam az esküvő hangulatát is: a következő képen azt a gazebot látjátok, ahol Márti és Laci kettesben összekötötték az életüket. Ugye, hogy gyönyörű? :)


A meghívó színvilágát is ennek megfelelően alakítottuk: halvány kéket, vaníliasárgát, homokbarnát és friss zöldeket választottunk a grafikához. A meghívó selymesen csillogó papírból készült, borítójára krémszínű szalagból kötöttünk masnit.


A meghívó belsejében is megjelentettük a két kis pálmafát, mellé egy gazebo halvány barna  sziluettje került, a tengerpartot jelképező kék és homokszínű hullámok köré pedig buborékszerű apró szívecskéket szórtunk szét.


A következő bejegyzésben a családi és baráti ünneplésre készített papírkiegészítőket mutatjuk be.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése