2014. március 25., kedd

Csillogó tél, bimbózó tavasz

Egy tavalyi tematikus fotózás képei kerültek a kezembe. A sok munka mellett meg is feledkeztem róluk, így a blogra sem kerültek ki. A téma azonban igencsak aktuális, így ha csúszással is, de fogadjátok szeretettel ezt a pár képet. :)
 
Még tél hófehér csillogásával, de már a tavasz finom színeire hangolódva készült ez az áprilisi esküvői meghívó. Halvány púderrózsaszín szalagja finoman öleli át a szögletes, modern papírtasakot.


Modern és elegáns, mindemellett nagyon praktikus meghívóról van szó: belsejébe akár több kártya is helyezhető, így a vendégek a meghívó szövege mellé térképet, programkártyát is kaphatnak. A meghívó szövege ez alkalommal egy kétrétegű papírkártyán kapott helyet, kísérőkártyákat nem készítettünk mellé.


A meghívót átfogó szalagot a meghívó elején két papírfülecske tartja a helyén. Azonban a tasak hátulján egy meglepő, apró kis részlet is helyet kapott: a szalagot egy rátétes megoldással ragasztott papír névlogóval is rögzítettük. Személy szerint nagyon szeretem ezeket a „fölösleges” apró kis részleteket, amik finoman megbújnak ugyan, de ötletességükkel nagyon sokat emelnek a meghívó összképén. :)




Fényképek: HorváthGábor
Gyűrűk: Affianced

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése