2014. március 1., szombat

Modern meghívókártya egyedi ötletek alapján összeállítva :)

Minden évben akad néhány vállalkozó kedvű ifjú pár, aki nem elégszik meg a Swarovski és az atlaszszalag nyújtotta lehetőségekkel, hanem valami másra vágyik. Ilyenkor születnek azok a meghívók, amiket virágok és finom minták helyett a betűkkel való játék, vagy épp egy könnyed grafikai megoldás tesz egyedivé.

A mai meghívó egy elsőre talán meglepő ötletből indult ki: borítóját a női és férfi nemre utaló jelek összefonódott alakja díszíti, a két szimbólum pedig az esküvőre szóló meghívás szövegéből rajzolódik ki. Így bonyolultnak tűnik, lássuk tehát a képeket! :)


A meghívó két rétegből áll, az eleje ezüstszürke kartonból készült, a szöveget tartalmazó oldal pedig ezüstösen csillogó hófehér papírból. A szürke oldalra sötétszürke nyomtatással készítettük el a már említett grafikát.

A szövegezéssel kapcsolatban is rendhagyó kérése volt az ifjú párnak: szeretnék összevisszára, játékosan kaotikusra alakítani sz összképet, de azért maradjon meg az alkalmi, elegáns hangulat is. Elsőre nem tűnt egyszerű feladatnak, de szerencsére hamar sikerült megtalálnunk azt az irányt, amire a menyasszony és a vőlegény gondolt. Az esküvő színvilágára utaló bordó színt is sikerült belecsempésznünk a meghívóba. A végeredményt a következő képen láthatjátok.


Nagyon érdekes és izgalmas feladat volt elkészíteni Kinga és Karesz meghívóit, ezúton is köszönjük bizalmukat és sok boldogságot kívánunk nekik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése