2017. szeptember 20., szerda

Meghívók egy igazi budapesti esküvőre

Réka és Erik esküvőjénél budapestibbet el se lehetne képzelni... A lagzi helyszíne a Colombus hajó volt, a kreatív fotók hátteréül békebeli bérházak és suhanó villamosok szolgáltak, meghívójukat pedig rögtön láthatjátok ti is. :)

Egyszerűt, modernt, elegánsát, és persze nagyon budapestit szerettek volna. Az alapötletük az ikonikus budapesti épületektől indult, és tetszett nekik a kártya jellegű kialakítás is. Az esküvő alapszínei a tengerészkék és a lazacrózsaszín voltak. Többször írtam már szerintem, hogy nagyon szeretem az ehhez hasonló színösszeállításokat, mert kontrasztos, van benne nőies és férfias is, így nagyon szépen lehet velük dolgozni esküvői témában.

A meghívó alapja egy fóliázott hatású exkluzív kreatív karton volt, matt felülettel. Azért erre esett a választásunk, hogy minél jobban érvényesüljön a díszítésül választott ezüstszínű fóliázott felület, amivel a nevüket emeltük ki.


A meghívó alapját a budapesti sziluettes grafika adta, ezért innen már csak egy lépés volt a lazacrózsaszín gomolygó felhők ötlete, ami a nevek hátterét is adta. A kártya hátulján kaptak helyet az esküvővel kapcsolatos információk és a meghívó szövege is.


Stílusos, nagyon karakteres és egyedi meghívó született - pont, amilyen az egész esküvőjük volt. :) Igyekszünk az ott használt papír kiegészítőkből is hamarosan bemutatni néhányat profi fotók segítségével...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése