2018. január 4., csütörtök

Zsebes tengerészkék meghívók Balaton-parti esküvőre

Azok a meghívók különleges helyet foglalnak el a munkáink között, amiket ismerősök, barátok részére készíthetünk el. Rita és Maxime meghívói is ezek közé tartoznak, hiszen Ritával amolyan kollégák vagyunk, ő az Amarnam menyasszonyi kiegészítők tervezője. Ez tehát kétszeres kihívás volt, hiszen nemcsak kedves ismerős, de szakmabeli is volt a megrendelő. :)


Mivel az esküvőjüket a Balaton partján tartják, a tengerészkék volt a kiindulópont, ehhez az aranyt választották kísérőszínnek, hogy megtörjék a kék sötétjét. A borítón látható aranykeretes bélyeg még üres ezen a képen, mivel oda csak utólag kerül (az ifjú pár keze munkájával) a logójuk sötétkék pecsétje.


A meghívó külső része selymesen csillogó kartonból készült, míg a szöveges részek matt, fehér papírból.

Zsebes kialakításra esett a választásuk, hogy a rengeteg szöveg és a térkép könnyebben helyet kapjon. Mivel Rita családja többségében Budapestről, Maxime családja pedig Franciaországból érkezik, az utazáshoz és a szállásfoglaláshoz is a lehető legtöbb segítséget szerették volna adni az információs kártyák segítségével.A zsebekben három kártya kapott helyet: egy a hasznos telefonszámokkal és utazási lehetőségekkel, egy a sematikus térképpel, és egy pedig a visszajelzésről. A kártyák fejlécét kis logókkal is díszítettük.


Az esküvőt követően igyekszem bemutatni nemcsak a menü- és ültetőkártyákat, de egy olyan képet is, amin a bélyegző is látható a meghívó elején. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése