2018. január 15., hétfő

Esküvő a vadászkastélyban – a meghívók

Szeretem a mostani trendeket, mert a természetes anyagok használatával nem lehet mellényúlni: időtálló, a natúr színek soha nem hatnak divatjamúltnak. Bea és Gergely meghívói ezen belül is egy igazán különleges színfoltot jelentenek számomra, mert modern, egyszerű vonalvezetésükkel, finom színeikkel kitűnnek a tömegből. Mindig öröm olyan grafikát készíteni, ahol elmaradnak a szinte kötelező virágok, masnik és csipkék, és az ifjú pár be mer vállalni valami rendhagyót.A meghívók külső része kraft papír, belseje pedig piszkosfehér, finoman szemcsés mintázatú kreatív papír. Mindkét felhasznált papír újrahasznosított, környezetbarát anyagú, ami egy natúr meghívó esetében szerintem fontos szempont a papírválasztáskor.

A belső oldalakat és a meghívót átfogó papírgyűrűt egy erdei sziluettes látkép díszíti, finom pettyezett vonalakkal és kerettel kombinálva.


A meghívó szövegét letisztult nyomtatott betűkkel, míg a kiemelendő részeket egy kézírott jellegű típussal szedtük.


Reméljük, más is ugyanúgy beleszeret ebbe a picit modern, picit romantikus hangulatba, ahogyan én. Sok boldogságot egykori padtársamnak, Beának és vőlegényének, Gergelynek! Az esküvői kiegészítőkkel még visszatérünk! ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése