2018. január 15., hétfő

Esküvő a vadászkastélyban – a meghívók

Szeretem a mostani trendeket, mert a természetes anyagok használatával nem lehet mellényúlni: időtálló, a natúr színek soha nem hatnak divatjamúltnak. Bea és Gergely meghívói ezen belül is egy igazán különleges színfoltot jelentenek számomra, mert modern, egyszerű vonalvezetésükkel, finom színeikkel kitűnnek a tömegből. Mindig öröm olyan grafikát készíteni, ahol elmaradnak a szinte kötelező virágok, masnik és csipkék, és az ifjú pár be mer vállalni valami rendhagyót.



A meghívók külső része kraft papír, belseje pedig piszkosfehér, finoman szemcsés mintázatú kreatív papír. Mindkét felhasznált papír újrahasznosított, környezetbarát anyagú, ami egy natúr meghívó esetében szerintem fontos szempont a papírválasztáskor.

A belső oldalakat és a meghívót átfogó papírgyűrűt egy erdei sziluettes látkép díszíti, finom pettyezett vonalakkal és kerettel kombinálva.


A meghívó szövegét letisztult nyomtatott betűkkel, míg a kiemelendő részeket egy kézírott jellegű típussal szedtük.


Reméljük, más is ugyanúgy beleszeret ebbe a picit modern, picit romantikus hangulatba, ahogyan én. Sok boldogságot egykori padtársamnak, Beának és vőlegényének, Gergelynek! Az esküvői kiegészítőkkel még visszatérünk! ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése