2012. július 12., csütörtök

Swarovski kristályokkal díszített, rózsaszín szalagos meghívó dombornyomott díszdobozban

Hosszú cím után hosszú bejegyzés, szokatlanul sok képpel. :) Timi és László meghívója annyira összetett, olyan sok különleges, apró kis részletet rejt, hogy egyszerűen nem lehet pár mondattal leírni!

Már a dobozkán is látszik, hogy nem mindennapi meghívót tartunk a kezünkben: a masnit széles, puha, selymes szalagból kötöttük, Timi igazi klasszikus rózsaszínt választott hozzá. A masnit aszimmetrikusan kötöttük a doboz tetejére, alá pedig egy finom vonalú, személyre szabott dombornyomás került az ifjú pár monogramjával. Timi és Laci az első olyan pár, akik dombornyomással díszített dobozt rendeltek tőlünk a meghívójukhoz, így mi is kíváncsian vártuk a végeredményt. A képek magukért beszélnek! :)



A dobozt kinyitva kezünkbe vehetjük a meghívót. Ugyanaz a dús masni díszíti, mint a dobozt, és a domborított monogram is visszatérő elem. A meghívó fényes papírból készült, így a bal oldalára nyomtatott rózsaszín indaminta és a felirat is ezüstös csillogást kapott.




A domborított monogramot a szalagéval megegyező színű Swarovski kristályokkal díszítettük.


A meghívó - rendhagyó módon - három belső oldalt tartalmaz. A legfölsőre idézet került, a középsőre a meghívó szövege, a legalsóra pedig az egyéb tudnivalók: szálláslehetőség, visszajelzés, elérhetőségek. A szövegeket tartalmazó lapok és az alájuk ragasztott rózsaszín keretek egyaránt ugyanabból a csillogó papírból készültek, mint a meghívó külső része.


A meghívó hátulján helyet kapott egy apró monogram is, amit Swarovski kristállyal díszítettünk. Timinek ez a megoldás egy korábbi munkánkból tetszett meg, így a saját meghívójukon is szerette volna alkalmazni.


Bízom benne, hogy ez a páratlanul összetett, elegáns és különleges meghívó mást is ugyanúgy lenyűgöz, ahogy minket - már a készítés során. Öröm volt az apró részletek kidolgozásán gondolkozni, és a munka során elképzelni a végeredményt! Timinek és Lászlónak ezúton is köszönjük a megtisztelő bizalmat, és sok boldogságot kívánunk Nekik!

2 megjegyzés:

  1. Azért durva hogy a Meghívóbörze minden terméketeket elkezdte lemásolni, mondjuk Ti vagytok a jobbak ez nem vitás, de azért ez undorító, ez Magyarország.

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük az elismerő szavakat és az észrevételedet egyaránt. Igyekszünk minden munkánkkal egyedit és minőségit alkotni, hogy megrendelőink elégedettek lehessenek a végeredménnyel.

    A meghívók piacának egyéb szereplőjével igyekszünk nem foglalkozni: ők is járják a maguk útját, mi is a miénket, ahogyan jónak látjuk. Bízunk benne, hogy mindnyájan tudunk valamit nyújtani az esküvőre készülődő pároknak, s persze azt is, hogy akik a mi termékeinkben találják meg az "igazit", végül tőlünk is rendelik meg azokat.

    Az általad leírtakkal kapcsolatban az a félelmünk, nehogy a végén valaki azt higgye, az eredeti ötlet nem tőlünk, hanem valamelyik másik szolgáltatótól származik. Továbbá félő, hogy az "átdolgozás" nem olyan minőségű, mint amilyet az ügyfél elvár, s ez végül a mi munkánkra is árnyékot vet - holott, ha tőlünk rendelte volna meg, más minőséget, kidolgozottságot tudtunk volna számára biztosítani.

    Reméljük, ilyesmire nem kerül sor, és továbbra is lehetőségünk lesz az esküvői piac jelenségeitől függetlenül azt az utat járnunk, amit szeretnénk.

    VálaszTörlés